Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen. 

Logo_ACE_gediplomeerd_sportmasseur_web
elma_mas
Mijn naam is Elma Corts en ben gediplomeerd massagetherapeut en sportmasseur.
In mijn massagepraktijk zijn diverse behandelingen mogelijk.


 

Na een eerste gesprek hoop ik inzicht te krijgen in het dagelijks leven en eventuele klachten aan de hand daarvan kan ik een massage afstemmen. 
Natuurlijk geef ik  ook gehoor aan persoonlijke wensen (NIET EROTISCH).

Met een massage zijn diverse klachten te verhelpen of te verminderen, zeker in deze drukke tijd waar we veel bloot staan aan stress is een massage heel goed om even te ontspannen. Zeker preventief helpt dit diverse klachten voorkomen.

Het gevoel van totale ontspanning (geestelijk en lichamelijk) na een massage is een heerlijke ervaring en eigenlijk zou je dat gevoel willen blijven vasthouden. hotelm

Op het gebied van massage is héél veel mogelijk en ik blijf ook continu doorleren om een optimaal resultaat te kunnen geven en omdat ik het met heel veel plezier doe.

Naast de massage gebruik ik ook het EMRS systeem, dit is een magneetveldtherapie.  De therapie geeft hele goede resultaten bij diverse klachten en is een pijnloze behandeling. Ook de combinatie van magneetveldtherapie en massage is een perfecte combinatie. Meer uitleg over  magneetveldtherapie staat onder  Wat doet MRT op de site.

Het is mogelijk om een behandeling uit te breiden met een lichaamscrub en/of een pakking. Deze behandelingen kunnen ook los geboekt worden.

Zijn er vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag, voor informatie of afspraak  neem contact op per telefoon 0172-586811 of via de mail, info@massagepraktijkelma.nl

TOT ZIENS IN MIJN PRAKTIJk

chalet_-_kopie

 Helaas werk mijn info mail niet meer dus mail voor informatie naar massagepraktijkelma@hotmail.com


 
 
 
  Site Map