Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen. 
 

SCRUBS EN PAKKINGEN

Een pakking is een weldaad voor lichaam en geest

Het is aan te bevelen om een scrub/peeling voorafgaande de pakking te nemen, de pakking wordt dan beter door het lichaam opgenomen en doet zijn werk beter.

Het is ook mogelijk om een deelpakking te nemen van b.v.  alleen de rug, armen of benen.

Bij een lichaamspakking (en scrub) behandel ik beide zijden van het lichaam, eerst ga ik het lichaam scrubben om het zo te ontdoen van alle dode huidcellen. De scrub wordt afgenomen met warme compressen. Ook heb ik een micro pearl peeling, deze is milder. Na de scrub breng ik een pakking aan, wikkel het lichaam in folie en gaat u in de in de warmtedeken (infrarood). Nu kan men 20  minuten heerlijk ontspannen en genieten van de warmte en rustige muziek. Na deze 20 minuten verwijder ik de deken en folie en haal het restant pakking eraf met warme compressen of kan men douchen, dit is afhankelijk van het soort pakking. Hierna breng ik een crème of lotion aan d.m.v. een lichte massage en is het even rusten met een glaasje sap of water.

Ook kan ervoor gekozen worden om de behandeling uit te breiden met een massage, dit kan na de scrub of pakking gedaan worden.

 

SOORTEN PAKKINGEN

** BOURBON **

Anti stress, sterk kalmerend, vooral bij irritaties, werkt voedend, herstellend en verzorgend

 

** BARENNE **

Anti stress, sterk kalmerend, vooral bij druk…druk..druk…, werkt voedend, herstellend en verzorgend. Tempert gehaastheid en stress

 

** YELLOW ROSE **

Werkt kalmerend en relativerend, een luxe pakking

 

*** THALASSO ***

Algengel, ontslakkend, zuiverend en mineraliserend. Werkt voedend, herstellend en verzorgend.

 

** LAVENDEL **

Kalmerend bij dagelijkse stress, onrust en slapeloosheid. Lavendel verzacht pijn en voor de huid hydraterend en anti septisch.

 

** ORANGE **

Brengt energie weer in beweging, pakking werkt kalmerend en ontspannend, is goed bij depressiviteit en slapeloosheid. Goed voor elke huidaandoening.

 

** EUCALYPTUS  **

Zachte crèmepakking, heeft verfrissende en doorbloedingstimulerende eigenschappen. Voedt de huid en stimuleert de zuivering van de huid. Ook heerlijk verkoelend in de zomermaanden zonder de warmtedeken.

 

TARIEVEN

SCRUB / PEELING

LICHAAM  €29,50

RUG  €17,50

 

PAKKINGEN

LICHAAM €42,50

RUG €19,50

COMBI SCRUB EN PAKKING

LICHAAM €65,00

RUG €29,50

 

ARRANGEMENTEN

**1**

SCRUB – PAKKING - MASSAGE 30 minuten

€82,50

 

**2**

SCRUB – PAKKING – MASSAGE 60 minuten

€95,00


 
 
 
  Site Map